Uber Comments
      Google+

*Egy kisfiú Története* (general)

View Journals     Subscribe

Rika
10 years ago

A sánta kiskutya

Egy kutyatenyésztő hirdetést adott fel és plakátokat rakott ki, mivel 9 kölyökkutyája született.Az érdeklődők csak úgy özönlöttek,mivel nagyon jó hátterű kutyák kölykeiről volt szó.Egyik nap jött egy kisfiú.

– Csókolom,bácsi!Van egy kis gyűjtött pénzem,mert már nagyon régóta szeretnék kutyát.Meg szabad néznem őket?
– Természetesen.Gyere velem hátra,most éppen a házukban vannak,de kihívom őket,válaszolta a tenyésztő.

Ahogy szólt nekik,rögtön kiszaladtak a házukból és hozzájuk futottak.Teli voltak élettel,vidámsággal csak úgy süvített a kis fülük a szélben és oda-vissza előzgették egymást.
De egy a sok közül lemaradva,bicegve botorkált ki a kis házikóból.Szegényke nem tudott úgy futni,mint a többi kölyök,mert sántán született.Ahogy a kisfiú meglátta ezt a kiskutyát,felcsillant a szeme és így kiáltott:

– Őt kérem!

– Ó,aranyos tőled,de ő nem fog meggyógyulni.Soha nem fog tudni úgy futni,mint a többi kölyök,és így csak nehézkesen fog veled játszani.Hallgass rám,jobb ha inkább nem őt választod,reagált rá a tenyésztő.

Erre a kisfiú megfogta a bal nadrágszárát,és felhúzta a combjáig.A tenyésztő döbbenten látta,hogy lábprotézise van. Szóhoz sem jutott.

- Bácsi kérem,hagy vegyem meg azt a sánta kutyát!Én sem tudok úgy futni,mint az iskolatársaim.Szükségem van egy megértő társra,aki együtt tud érezni velem!– fakadt ki magából a kisfiú.

Végül a tenyésztő megfogta a sánta kiskutyát és a kisfiú kezébe tette.

– Mennyit kell önnek fizetnem,bácsi? – kérdezte kíváncsian a kisfiú.

– Neked adom ingyen!Ugyanis a szeretetért nem lehet pénzt kérni,és megvásárolni sem,légy vele boldog!1 likes    0 dislikes
Views today: 3    Views total: 11,172
0 Responses Post Response