Uber Comments
      Google+

Red Dog nyerőgép áttekintés (general)

View Journals     Subscribe

jazminmezei
5 months ago

A Red Dog nyerőgép a póker egy népszerű formájának online szimulátora. A gép nem a játék klasszikus változata, és egyszerűsített szabályokkal rendelkezik. Egy másik fontos különbség a változat között, hogy nincs olyan dolog, mint a blöff. A játékot teljesen nyíltan játsszák - az nyer, akinek magasabb a lapja. Fontolja meg, hogyan kell játszani a Red Dog nyerőgépet, és mik a szabályai a póker ezen egyszerűsített változatának.

Játékfelület és vezérlés

A Red Dog nyerőgépben a mező fogadása egy valódi pókerasztal utánzata. A játékos előtt 5 ülőhely van, amelyek közül választhat egyet. Különböző címletű zsetonok felajánlása. Azonban kezdetben játékos kaszinó játékosok csak azok számára elérhető, akik a megállapított casino paypal korlátok közé esnek. A minimális és maximális címletre vonatkozó információk a képernyő jobb felső sarkában jelennek meg. 


Miután a bal alsó sarokban lévő menüből kiválasztotta a tétet, az egyik módot kell kiválasztani - Játszás vagy Törlés. Ha a játékos meg akarja ismételni egy korábbi tétjét, válassza az Ismétlés lehetőséget. A Játék üzemmódban elindul a kártyák kiosztása. Ha ez megtörtént, a bal alsó sarokban megjelennek az Emelés és a Leállítás gombok. A játékos a helyzetnek megfelelően bármelyiket választja. Ezután egy harmadik lapot osztanak, és kiszámítják a nyereményt. 


A Red Dog nyerőgép fejlesztői a fent felsorolt alapvető vezérlési funkciók mellett a következő funkciókat is implementálták:


az animáció aktiválása / deaktiválása;

A hangeffektusok aktiválása / kikapcsolása;

Növelje a képernyő képszélességét.

 

Ezenkívül a felületet a mobileszközökön való játékhoz igazították, és egy ingyenes demóverzió lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megismerkedjenek a játékgéppel.

Játékszabályok és kifizetések a gépben 

A Red Dog ideális választás az újonnan érkezők számára, akik kevéssé ismerik az online pókergépeket. Ezt egyszerű szabályok és magas hozamok segítik elő. Ezenkívül a minimális variancia (gyakori kis nyeremények) megbízható biztosítékként szolgál a kezdő játékosok számára. A játék célja, hogy a szerencsejátékos egy 52 lapos pakliból a szükséges kártyakombinációt megszerezze.


Kezdetben két lapot osztanak ki, amelyek között üres hely van. Ezután egy harmadik lapot osztanak. Ha az előző kettő közötti résbe esik, a játékos nyer. Egyébként - veszteség. Ha azonban az első osztás után két lap van a mezőn, amelyek követik egymást, akkor döntetlennek nyilvánítják a lapot, és a játékos visszakapja a tétjét. Kivételt képez az a helyzet, amikor az első osztás után a lapok azonosak, és a harmadik kártya értéke is megegyezik velük (egyforma hármas). 


A kifizetéseket a két kártya közötti különbség alapján számítják ki. Ettől függően a kifizetés 1:1-től 5:1-ig terjed. Három azonos kártya kombinációja maximum 11:1 arányban fizet. Egyszerű szabályok és könnyű használat, magas hozamokkal kombinálva - a Red Dog nyerőgép népszerűségéhez hozzájáruló fő paraméterek. A gép gyakran jelen van a hivatalos kaszinó honlapján bemutatott online kártyajátékok tetején.


Kapcsolódó források: Reel Attraction nyerőgép áttekintés Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése Riches of India nyerőgép áttekintés Razortooth játékgép felülvizsgálata0 likes    0 dislikes
Views today: 0    Views total: 234
0 Responses Post Response